Brodats

​​Fem tot tipus de brodats, logotips d'empreses, personatilzats, creatius, per casaments o altres tipus de suports.

Empreses

Brodem per qualsevol empresa. Si es compren més de 25 peces de roba de treball i el brodat del logo no supera les 5mil puntades el brodat surt gratuït!

Per brodar correctament el seu logo demanem un arxiu a poder ser vectorial ja sigui en png, pdf o tiff. Si no es dóna el cas també es possible en format jpg. En cas de que no es tingui el logotip o tipografia que es vulgui utilitzar el cost de crear la imatge és de 10€.

També oferim servei gratuït via Whatsapp o email on aconsellem i guiem al client.

Noms i inicials

Per noms i inicials comptem amb més de 100 tipografies diferents al gust de cadascú!

El preu estàndard dels noms de fins a 2 cm d'alçada és de 6€, que és la mateixa mida i preu que fem pels noms de bates escolars. A partir d'aquesta mida el cost dependrà de les puntades del picatge.

Si la tipografia que es vulgui utilitzar no està en el nostre catàleg el preu de crear el picatge és de 5€. Si es vol algun tipus de detall decoratiu a la lletra el cost serà també de 5€.

Fotografies

Recentment hem incorporat un nou servei en què brodem la silueta de persones, mascotes, etc. a partir d'una fotografia.

Ho brodem allà on vulguis! En una bossa, un coixí, amb un bastidor, etc.

El cost d'aquest servei és de 10€ per personatge a banda del brodat, que serà en funció de les puntades que tingui.

Particulars

Tot allò que es vulgui brodar a partir d'un arxiu recomanem que sigui vectorial perquè garanteix la qualitat i exactitud del brodat.

El cost dependrà de les puntades que contingui el brodat, no de la mida. És per això que en un primer moment donem una idea aproximada del cost però que pot canviar un cop s'hagin comprovat les puntades que té.

En el cas de que s'hagi d'elaborar una imatge de zero i totalment personalitzada té un cost de 10€, si la imatge és complicada el cost s'inclourà en el preu del brodat.

Casaments

Per casaments fem un muntatge decoratiu amb bastidors de fusta de 20 centimetres de diàmetre. En aquests bastidors hi posem una tela de roba de color cru amb un brodat decoratiu nomalment de plantes i flors deixant el centre de la tela sense brodar per poder colocar-hi els anells.

El brodat el podem fer de fins a 11 colors diferents! Com a mínim tardem una setmana a realitzar el picatge i com que es tracta d'un brodat complicat el cost d'aquest dependrà de la seva dificultat.

Contacta'ns per més informació.

Demana el teu pressupost
On vols el brodat?
Què vols brodar?
Tens un arxiu en format vectorial?
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

Segueix-nos!